Wat is Prison Escape?

Tijdens Prison Escape heb je 1 doel: ontsnappen!

Prison Escape is een interactieve theaterproductie boordevol game-elementen met een duur van 3 uur. De ervaring wordt neergezet door een fantastische cast in de spraakmakende gevangenis van Breda. Zodra je binnen de muren van het complex bent, dat vroeger diende als daadwerkelijke gevangenis, word je behandeld als een gevangene en kom je terecht in een wereld waar je échte leven even niet meer bestaat. Het is aan jou om te ontsnappen, maar vergis je niet, de bewakers zijn getraind en de honden staan klaar.

Prison Escape duurt in het totaal 3 uur en je hebt als doel om te ontsnappen uit de zwaarbewaakte gevangenis. Een cast van 25 acteurs brengt de ervaring tot leven en het is aan jou om een weg naar buiten te vinden. In de gevangenis zijn verschillende objecten verstopt die het wellicht makkelijker zouden kunnen maken om de weg naar buiten te realiseren.

Wees op je hoede, kijk goed om je heen, vertrouw (bijna) niemand en stap op mensen af..
De klok tikt en jij hebt 1 doel: de weg naar de vrijheid vinden.

De gevangenis in Breda

De ervaring speelt zich af in de verbluffende gevangenis van Breda. Je wordt voor een korte tijd opgesloten in één van de 150 cellen. De gevangenis van Breda, ook wel bekend als de Boschpoort, is gebouwd in 1886 en deed dienst als actieve gevangenis tot 2016. Tijdens de beleving zal je veel verschillende gedeeltes van het gebouw leren kennen. We kunnen hier natuurlijk niet te veel over uitweiden maar het is zeker dat je meerdere locaties zal meekrijgen. 

 

Prison Escape Breda
Kloosterlaan 168
4811EE
BREDA
0850653268


in BREDA