Prehistorisch dorp

Beleef de geschiedenis van dichtbij

In hét openluchtmuseum van Eindhoven en Noord-Brabant beleef je het verleden door zelf op ontdekkingstocht te gaan. Onderweg ontmoet je historische bewoners van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Luister naar hun spannende verhalen, leer met hen om oude ambachten zelf te doen en verwerf de vaardigheden die de wereld door de jaren heen vooruit hebben geholpen.

Ontdek onze geschiedenis door deze zelf vast te pakken, eraan te ruiken en te proeven. Zo leer je het verleden kennen zoals het ooit écht is geweest. 

Exclusieve rondleiding

Een wandeling door tijd en ruimte. Een unieke blik op het verleden. Leer belangrijke periodes uit onze verre geschiedenis nóg beter

 

Overleef het verleden

In de overlevingsmodus leer je elkaar pas écht goed kennen. Ideaal voor teambuilding en om de bijzondere krachten van je collega’s te ontdekken. In ‘Overleef het verleden’ dompelen jullie je samen met een tijdgids twee uur lang onder in activiteiten van vroeger – van hout hakken tot vuur maken en van boogschieten tot tin gieten. Waar zijn jullie aan toe? Competitie of coöperatie? Het kan allebei.

Zo ziet jullie programma eruit:

Briefing bij een knapperend vuur
Touw slaan
Tin gieten
Boogschieten
Vuur maken

 

Prehistorisch dorp
Boutenslaan 161b
5644TV
Eindhoven
040252 22 81

Op aanvraag

Prehistorisch dorp in Eindhoven