Sherlock Holmes Eindhoven

Eindhoven op een ludieke en spannende manier ontdekken samen met vrienden of collega's? Speel de Sherlock Holmes Tablet Game van Eindhoven Excursies en ontdek hoe het voelt om als team aan een moordzaak te werken. Ontdek de geheime motieven en de beweegredenen van de Jack The Ripper van Eindhoven!

Dit spelprogramma vergt teambuilding, analyseringstalent en doorzettingsvermogen.

Jullie spelbegeleider legt uit hoe het spel werkt en geeft elk team een tasje met alle benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan een tablet, een plattegrond en een handleiding. Elk team heeft 90 minuten de tijd om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier wordt het raden van de juiste dader en het juiste moordwapen een kwestie van adrenaline. Wie van jullie team heeft de beste ‘speurneuzen’?

Tussen de bedrijven door moeten er ook nog wat foto's worden genomen van de diverse crimescenes. Uiteraard wordt er ook een groepsfoto genomen van het voltallige team 'Crimefighters'.

Aan het eind van het spel gaan we naar een gezellig en typisch Eindhovens café en onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd! Veel speur-plezier!

Sherlock Holmes Eindhoven
Postbus 6319
5600HH
Eindhoven
0408200108

Vanaf € 24,50 p.p.

Sherlock Holmes Eindhoven in Eindhoven