Sloepje voor een groepje

LEKKER VAREN MET JE EIGEN GROEPJE

 Ja het kan weer. Eindelijk!! We varen met groepjes vanaf 8 personen tot 18 personen op 1 sloep. Ben je met een groter groepje, dan gaan we gewoon met meer sloepjes. Wij zorgen sowieso voor een leuk uitje!
Stuur een mailtje naar sloepjevooreengroepje@gmail.com en we bespreken de mogelijkheden. Bellen mag ook: 0653859151

SLOEP VAREN IN DEN BOSCH

Welkom aan boord van onze karakteristieke houten sloep. Het sloepje biedt plaats aan 18 opvarenden en is ideaal voor vriendengroepen, familiefeestjes en team-uitjes. Aan het roer staat één van de initiatiefnemers, een jonge generatie echte Bosschenaren, die je rondvaart langs de Bossche stadsmuren, over de Dommel, de Aa, Zuid-Willemsvaart, de Dieze en de Ertveldplas. Terwijl de boot geruisloos door het water glijdt, sist het vlees op de barbecue en gaan de gekoelde drankjes rond. Ook de catering kan naar jullie wensen worden ingevuld, want het is jullie uitstapje. In de wijde omgeving is er geen authentiekere boottocht te vinden!

OP HET SLOEPJE

Aan boord van ons sloepje vaar jij met je groepje door het karakteristieke Den Bosch.
Als echte bourgondiërs zorgen wij natuurlijk dat het jullie aan niks ontbreekt. Een lekkere barbecue en koude drankjes terwijl we varen door het mooie Den Bosch. Wat wil je nog meer?

 

Sloepje voor een groepje
Tramkade 26
5211VB
's Hertogenbosch
0653859151

Vanaf € 32,50 p.p.

Sloepje voor een groepje in 's Hertogenbosch